AANBOD

Vital Workplace heeft een kritische selectie gemaakt van interventies, tools en workshops die de vitaliteit van medewerkers bevorderen. Daarnaast ontwikkelen wij samen met onze partners ook eigen tools en interventies op basis van de behoefte in de markt. Alle activiteiten uit ons aanbod zijn los in te zetten of als onderdeel van een jaarplan waarin steeds een ander aspect van vitaliteit wordt belicht.

Denk hierbij aan thema’s als bewegen, voeding, mentale weerbaarheid en een open werkcultuur. Onderzoek heeft uitgewezen dat juist die brede stimulering en afwisseling van thema’s tot de beste resultaten leidt. 

AANBOD

Vital Workplace heeft een kritische selectie gemaakt van interventies, tools en workshops die de vitaliteit van medewerkers bevorderen. Daarnaast ontwikkelen wij samen met onze partners ook eigen tools en interventies op basis van de behoefte in de markt. Alle activiteiten uit ons aanbod zijn los in te zetten of als onderdeel van een jaarplan waarin steeds een ander aspect van vitaliteit wordt

Is er een collega met zwangerschapsverlof of om een andere reden langdurig afwezig? Staat er al een lange tijd een vacature open? Of komen jullie simpelweg niet aan de invulling van vitaliteit toe? Wij helpen graag als jullie ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van vitaliteit en werkgeluk binnen de organisatie. Lees hier meer over wat wij kunnen betekenen.

VOOR CORPORATES

Behoefte aan extra informatie over onze activiteiten of sparren over de beste aanpak voor jullie? Wij denken graag mee en geven vrijblijvend advies aan de hand van onze jarenlange ervaring met vitaliteit op de werkvloer.

Lees meer

VOOR MKB

Voor het MKB hebben wij een toegankelijk pakket om met vitaliteit aan de slag te gaan. Twee keer paar jaar kan je meedoen met één van onze interventies of tools. Kies zelf uit de thema’s bewegen, voeding of mentale gezondheid en breng je organisatie in beweging!

Lees meer

ONLINE & OFFLINE, ALTIJD TOEGANKELIJK

Alle activiteiten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in de werkdag.

VOOR IEDEREEN

Onze activiteiten richten zich op elk individu en sluiten niemand uit.

CREATIEF & FLEXIBEL

Onze activiteiten zijn altijd aan te passen aan jullie organisatie.

TOOLS & INTERVENTIES

Wij bieden toegankelijke tools & interventies op de thema’s bewegen, voeding, mentale weerbaarheid en open werkcultuur. 

De Nationale Suiker Challenge
De Nationale Suiker Challenge is een initiatief van het Diabetes Fonds. Zij willen mensen uitdagen om één week alle toegevoegde suiker te laten staan.

Walk & Talk
Een virtuele wandelroute waarin je leert dat je met oprechte aandacht je mentale gezondheid een boost kan geven.

Stapril
Daag werknemers uit om in de maand april 10.000 stappen per dag te zetten, voor henzelf én voor Het Vergeten Kind.

Not Myself Today
Mentale gezondheidsproblemen hebben grote impact op werknemer én werkgever. Not Myself Today creëert meer bewustzijn en begrip voor mentale gezondheid door middel van praktische hulpmiddelen en een toegankelijk online programma.

Love to Ride
Fietsen is een geweldige manier om dagelijks te bewegen en om de uitstoot van CO2 te verminderen. Dit programma daagt jullie organisatie uit om vaker de auto te laten staan en de fiets te pakken.

De Stap Challenge
Breng jouw organisatie in beweging! Kies een virtuele route of maak samen met ons een route op maat. Moedig elkaar in teams van collega’s aan om in beweging te komen en 10.000 stappen per dag te zetten.

Ride for the Roses
Stap op 1 oktober samen met je collega’s en werkrelaties op de fiets en draag bij aan de versnelling van het onderzoek naar kanker.

De Mood Wall – Het Goede Gesprek
Openheid en veiligheid op de werkvloer dragen bij aan werkgeluk. De Mood Wall is een prachtig, toegankelijke tool om collega’s te motiveren regelmatig stil te staan bij hun eigen gemoedstoestand.

KOSTEN INDICATIE

Projectfee vanaf €2.750
Begeleiding van campagne, inrichting van platform en communicatiemiddelen

Deelnemersfee vanaf €25
Toegang tot platform, tips en aanmoediging

CONSULTANCY

Meer vitaliteit op de werkvloer? Wij helpen graag!

Is er een collega met zwangerschapsverlof of om een andere reden langdurig afwezig? Staat er al een lange tijd een vacature open? Of komen jullie simpelweg niet aan de invulling van vitaliteit toe? Wij helpen graag als jullie ondersteuning kunnen gebruiken op het gebied van vitaliteit en werkgeluk binnen de organisatie.

Wij geloven dat onze inzet een optimale invulling kan zijn voor de (tijdelijke) ondersteuning waarnaar jullie organisatie op zoek is. Niet alleen inhoudelijk maar ook in praktisch opzicht. We zijn flexibel, resultaatgericht en hebben een passie voor het creëren van een gezonde, veerkrachtige en betrokken organisatie. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Analyse van MTO’s en PMO’s
  • Planning en inrichting van een vitaliteit kalender
  • Brug slaan tussen strategie en uitvoering binnen jullie organisatie
  • Positief activeren en enthousiasmeren van collega’s

Voor een uurtarief van €90,- (ex btw) gaan we met energie voor jullie aan de slag!

Nieuwsgierig of vrijblijvend sparren over de mogelijkheden van onze inzet? Stuur ons een bericht en we komen zo snel op je vraag of verzoek terug. 

nIEUWSGIERIG?

WE KOMEN GRAAG MET JE IN CONTACT!