Door onze aanpakkersmentaliteit zijn onze levens een opeenstapeling geworden van conflicterende en concurrerende prioriteiten. Onze technologie zoemt en piept onafgebroken. We brengen de kinderen naar de training terwijl we ons voorbereiden op de volgende vergadering. En we verorberen ons avondeten terwijl we berichten beantwoorden op meerdere apparaten. Ondertussen lijkt het bewaken van gezonde gewoontes zoals stress beheersen, focussen op één taak per keer, of op een fatsoenlijk uur naar bed gaan, een bijna onmogelijke opgave.

Je kunt jouw mensen helpen hun met stress doordrenkte levensstijl (die hun energie opslorpt, hun productiviteit blokkeert en hun welzijn aantast) te doorbreken voor het te laat is. We schreven een whitepaper over de tol die burn-out bij werknemers eist op jullie organisatie, en waarom de mogelijkheid om dat te voorkomen in jouw handen ligt.

Een aantal opvallende cijfers:

  • 67% van de werknemers meldt dat ze zich burned-out voelen.
  • 75-90% van de doktersbezoeken zijn gerelateerd aan stress op het werk.
  • 160 miljard euro kosten voor gezondheidszorg als gevolg van stress op het werk.

Door tools en middelen aan te bieden die alle aspecten van het welzijn van werknemers ondersteunen, kunnen mensen beter omgaan met alles wat op hun bordje ligt en kunt jij je personeel behoeden voor een burn-out.

Benieuwd hoe je de signalen van een burn-out kunt herkennen en welke technieken je kunt inzetten? Vraag ons whitepaper over omgaan met burn-out op de werkvloer aan door ons een berichtje te sturen! Dit kan makkelijk via de contact pagina.