Van 20-27 maart maken we ons klaar voor de lente met Fiets het voorjaar in van Love to Ride. Fietsen jullie mee?

Fiets het voorjaar in van Love to Ride moedigt je in de maand maart aan om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse voorjaarslucht. Fietsen is een geweldige en toegankelijke manier om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren en stress te verminderen. Een ware win-win uitdaging dus!

Fiets het voorjaar in is ontwikkeld om op een laagdrempelige manier weer alle voordelen van het fietsen te ontdekken. Kies een doel dat bij je past, haal je fiets uit de schuur en maak kans op de mooiste prijzen en een grote dosis plezier.

WAT WORDT JOUW FIETSDOEL DIT VOORJAAR?

💪 Gezondheid – stap op de fiets voor je gezondheid en fiets je fit! Een frisse neus, een helder hoofd, een goede bloedsomloop en sterke spieren: de gezondheidsvoordelen van fietsen zijn éindeloos.

🚲 Vervoer – naar werk, naar school, naar de winkel – gebruik je fiets als vervoermiddel om jezelf van A naar B te verplaatsen.

🏕 Avontuur – verken een andere route of laat je verrassen door een nieuw landschap; de fiets is je metgezel op weg naar meer avontuur in je leven.

🧒 Kinderen – samen is alles leuker. Maak deze week ritjes met je kinderen om samen plezier te beleven.

Love to Ride is hét fietsprogramma voor werkend Nederland. Het programma stimuleert om vaker de fiets te pakken en zo bij te dragen aan gezondere werknemers én een gezonder leefmilieu. Love to Ride draagt bij aan gezonder personeel, hogere productiviteit en retentie en lagere kosten voor verzuim én parkeren.

Enthousiast geworden om deel te nemen met jouw organisatie? Stuur ons een berichtje via de contactpagina voor vrijblijvende info! We denken graag met je mee.